BURSA / İNEGÖL - Altıeylül Ortaokulu

Mrt

Her yıl düzenlenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçe Programı bu yıl okulumuz tarafından hazırlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni düzenlendi.

Mrt

Okulumuz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur arasında imzalanan protokol kapsamında İş ve Meslek Danışmanları tarafından 17.03.2015 Salı günü ziyaret edilmiştir.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı´mızın kabulunun 94. yılı yapılan törenle kutlandı.

Ock

Enerji Verimliliği Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın ortaklaşa yürüttüğü "Enerji Verimliliği Projesi" kapsamında okulumuz Altıeylül Ortaokulu pilot okul olarak seçildi.

Ock

Altıeylül Ortaokulu, Küçükler Masa Tenisi Bursa İl birinciliği müsabakalarında şampiyon oldu.

Ara

2014 Kasım - Aralık aylarının değeri "Sevgi ve Saygı" idi.

Ara

Okulumuza atanan yeni müdürümüz Mehmet GÖKSU 05.12.2014 tarihinde görevine başladı. Hayırlı olması dileklerimizle.

Okulumuzda Okul Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı.

10 Kasım 2014 Pazartesi okulumuzda yapılan törenle ulu önder Atatürk´ü andık.