BURSA / İNEGÖL - Altıeylül Ortaokulu

Okulumuzdan Emekli Olan Ali UYSAL hocamızı uğurladık.

Ock

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl Bireysel Masa Tenisi Turnuvası´nda 5. ve 6. sınıflarda birinciliği kaptırmadık.

8. Sınıf Öğrencilerimizle Orta öğretim Kurumlarını gezdik.

Kas

Her yıl olduğu gibi bu yıl da "24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ´NÜ" sevgi,gurur ve neşeyle kutlayabilmenin mutluluğunu yaşadık.Altıeylül Ortaokulu ailesi olarak tüm değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygu ve dileklerimizle kutluyoruz..

Kas

5.6.7. ve 8.Sınıfların Katılımıyla gerçekleştirilen Deneme Sınavında Dereceye giren öğrencilerimize madalyaları törenle Okul Müdürümüz Mehmet GÖKSU tarafından takdim edildi.Öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz..

Kas

14-18 Kasım Diyabet Haftasında Değerli Öğrencilerimizi Bilgilendirdik..

Kas

Altıeylül Ortaokulu olarak 10 Kasım 2016 tarihinde saat 09:05´te gerçekleştirdiğimiz törenle Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ü saygı,minnet ve özlemle andık..Bu törende emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gökçen ÇAVUŞ´a,öğrencilerimizle birlikte koro ve türküleriyle bizleri duygulandıran değerli Müzik öğretmenimiz Fatma ALAÇAM´a ve törende emeği geçen tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz..

93. yıl dönümünde Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Demokrasi bilincinin yerleşmesi adına yapilan seçimlerimize büyük katılım oldu.

Kas

26/09/2016 tarihinde Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Okulumuzun emektar Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Gökhan ERGİN´i gönülden tebrik ediyoruz.Okulumuza olan katkılarının ve başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz..

May

Yağışlı havaya rağmen Tübitak destekli bilim fuarımız şenlik havasında geçti.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

May

İnegöl Belediyesinin düzenlemiş olduğu spor müsabakalarında Küçük Erkekler Voleybol Takımımız İlçe 1.si olmuştur.

Nis

Küçükler Futbol Takımımız 21 takımın katıldığı  turnuvayı 4. olarak tamamlayarak kupa kazanmıştır