BURSA / İNEGÖL - Altıeylül Ortaokulu

Nis

“Veli Seminer Günleri” ne katılımcı olan velilerimize belgeleri verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi okulumuzda düzenlenen programla kutlandı ve Çanakkale şehitlerimiz saygıyla anıldı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı´nın Kabulü okulmuzda düzenlenen programla kutlandı.

Şbt

İlçemiz Psiko-Tiyatro Derneğinin düzenlemiş olduğu "Teknolojinin Neresi Kötü?" adlı seminer okulumuzda gerçekleştirildi.

Lise Tanıtım Gezisi

Şbt

Altıeylül Ortaokulu 2008 mezunlarından üç eski öğrencimiz bizleri kırmayarak 8. Sınıf öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

Ock

2015-2016 Eğitim-öğretim yılının ilk dönemi bugün gerçekleştirdiğimiz Karne Töreni ile sona erdi.

Ock

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri için Okul Rehber Öğretmeni Duygu BÖBREK ve Türkçe Öğretmeni Eda ŞEN tarafından düzenlenen “Lise Tanıtım Günü” öğrencilerimiz için hatırlayabilecekleri güzel bir anı olarak hayatlarında yerini aldı.

May

Burs genelinde düzenlenen masa tenisi turnuvasında yıldız erkekler kategorisinde yine Bursa şampiyonu olduk.

May

Ortaokul 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında finale kaldık.

May

13 Mayıs 2015 çarşamba günü düzenlenen bilim fuarı ve ebru sergimiz bir şenlik havasında geçti.

Nis

95. yılını kutladığımız 23 Nisan Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla ve neşeyle kutlandı.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize lise ziyaretlerinde bulunduk.

Mrt

Okulumuzda Psiko-Tiyatro Derneği tarafından 24.03.2015 tarihinde saat:19.30 da “Anne- Baba Tutumları ve Aile İçi  İletişim” konulu velilere yönelik tiyatro gösterimi düzenlenmiştir.