BURSA / İNEGÖL - Altıeylül Ortaokulu

Siyer-i Nebi Yarışması Birincisi Altıeylül´den

Milli Kurtuluş Mücadelemizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Belediye başkanlığı müsabakalarında çeşitli dereceleri okulumuza getirdik.

Nis

Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yeri işgâl eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda neşe, sevinç ve coşku içinde kutlandı.

Öyküleri ve Çocuk Kitaplarıyla Tanınan Yazar Mehmet GÜLER Okulumuzda

Nis

23 Mart 2019 Cumartesi günü Ankara´yı gezdik.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. Yıldönümü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Nis

Hocaköy Mahallesi Hocaköy İlkokuluna Anasınıfı öğrencilerimizle birlikte Müdürümüz Mehmet GÖKSU, Mdr. Yrd. Fatma gülten ÖNDER, anasınıfı öğretmenlerimiz Ahu A., Ebru Ç., Gönül A., Sibel Y. ile bir ziyaret gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nın başlattığı Sıır Atık projesine tam kadro katılıyor.

8. Sınıf Öğrencilerimizle Ortaöğretim Kurumları Gezimiz

Bursa Bilim ve Teknoloji Gezimiz

Ara

Okulumuz 6/C sınıfı öğrencileriyle 19 Aralık 2018 çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz kütüphane gezimiz...

Ara

7. sınıflarımızın hazırladığı Hacivat Karagöz gösterisiyle keyifli dakikalar geçirdik.

Kas

Fen Bilimleri alanında 8. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Kas

24 Kasım 1928 tarihinde Atatürk´ün "Millet Mektepleri Başöğretmenliği´ni" kabul etmesinden beri her 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.